2018-2019 DERİ MODASI

 

Modada deri, yerini asla eskitmeyen bir trend olarak varlığını korumaktadır. Her yıl olduğu gibi 2018-2019 moda trendlerinde de deri kıyafetler ve aksesuarlar, kombinlerin vazgeçilmez parçası olarak yeniden sahnede. Özellikle de deri ceket ve ayakkabıların deri modasının tahtından inmeye niyetinin olmadığının görüldüğü 2018-2019 deri modasında, siyah lacivert ve kahverengi renklerinin de etkisinin yüksek olduğunu söylemek mümkün. Bu yıllardaki eğilimlerin rahatlıktan yana tavır alacağı ise bir gerçek. Dökümlü, salaş ve bol parçaların deri ile hayat bulacağı 2018-2019 deri modası, renkli kürklerin ve pastel dokunuşların da izlerini fazlasıyla taşıyacağa benziyor. Örneğin geçmişte moda olan büyük, bol kıyafetler şu an “ Oversized “ ismi ile anılıyor. Oversized kıyafetler ile yapacağınız kombinler 2018 ve 2019 yılları için en çok tercih edilen ve en trend olan kıyafetler arasında yer alıyor.

Ayakkabı Modası

2018-2019 deri modası içerisinde ayakkabılara baktığımızda rugan botlar fazlasıyla öne çıkacak modellerin başında geliyor.  İster düz ister topuklu olsun dolaplarda bir tane rugan bota mutlaka yer açılması gerekiyor. Renge gelince elbette yine siyahın zirvedeki keyfini fazlasıyla izleyeceğiz.

Kırmızı Rengi Revaçta

Bu sezonun en revaç rengi ise kırmızı. Giyiminizde hangi renkleri seçerseniz seçin içine bir parça kırmızı dokunuş eklemekten kendinizi alamayacaksınız. Kırmızı ve tonlarının kendisini fazlasıyla 2018-2019 modasında göstereceği gerçeğine şimdiden hazırlayın kendinizi. Bunlar dışında hardal sarı,pembe,mor gibi renklerde kırmızının peşinden gidecek.Bir diğer akım ise 3 beden büyük gelen geniş yün kazaklar.Bu kazakları özellikle etek,kot pantolon ve tayt kombinlerinde sıkça göreceğiz.

Deri İle Parlayın

Modası hiç geçmeyen deri ürünlere dolabınızda yer verin. Sadece ana parça olarak değil, ufak deri detaylar kullanmaya çalışarak stilinizi geliştirebilirsiniz. Her sezonda deri detaylar kullanabilirsiniz. Bu sezon deri pile etekler bayan giyim alanında çok moda. Siyah deri kalem etekler yerlerini bu eteklere bıraktı. Günlük ve gece kullanıma uygun bu parçaları istediğiniz boyda kullanmak sizin tercihinize bağlı.

Sonbahar aylarının gelmesiyle deri jogger pantolonlar kullanılabilecek. Yüksek bel trendi ile uyum sağlayan kısa üstler yeni sezonda da kullanılmaya devam ediyor. Deri artık renkli olarak kullanılmaya başlandı, siyahla sınırlı kalmayın ve diğer seçeneklere de göz atın. Desenli deri ceketler ile stil ikonlarına taş çıkarın. Kombinlerinize deri detaylar ekleyerek sizde bu trendi denemeye başlayın. Kalın kumaşlarla beraber tasarlanmış deri ceketleri tercih ederek kış aylarında farklı kombinler deneyebilirsiniz.

 

derivesen Yazar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir