2018 DERİ BOT MODELLERİ

2018 bayan deri bot modellerinde, önceki yıllarda hâkimiyet gösteren sadeliğin ve doğallığın yerini; hareketliliğe, renkliliğe ve dikkat çekiciliğe bıraktığı görülüyor. Dünya markalarının yeni sezon koleksiyonlarına bakıldığında ise kürkün çok yoğun bir şekilde kullanıldığı görülüyor. Ayrıca geçen sezon modayı etkisi altına alan sneaker modellerin yanı sıra; topuklu feminen modellerle birlikte, maskülen dokunuşların hâkim olduğu biker model botların da kendisine geniş bir alan bulduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.  2018 deri bot modelleri içerisinde özellikle de şıklığı detaylarda yaşamaktan vazgeçmeyen kadınlar için zımbalı ve kürklü botlar devreye girerken, dışa taşan kürk detaylar ve renk kombinleri de tasarımlardaki ayrıntılar olarak göze çarpıyor.

Bazıları Klasik Sever

Sezon modası hangi noktaya işaret ederse etsin, her zaman klasiği stilinin bir parçası yapan kadınlara da yer veren 2018 bayan deri bot modelleri, klasik model kürklü kadın botlarla da hem görselliği hem de kaliteyi ön planda tutuyor. 2018 yılı deri bot modası, siyah, kahverengi, füme gibi klasikleri de es geçmiyor. Kalın taban, yumuşak kürklü iç yüzey, parlak deri ve süet deri kombinlerine oldukça geniş bir alan ayıran yeni sezon modası, bu yönleri ile klasik severleri de fazlasıyla memnun edecek.  Her sezon olduğu gibi 2018 deri ayakkabı modasında da; bordo, siyah, kahverengi, taba, bej, gri, lacivert ve pembe gibi tonları barındıran geniş renk skalası; kürk, süet ve deri üçlüsünü kaliteli ve şık tasarımlı botlarda bir araya geliyor.

Modanın Nabzını Deri Botlar İle Yakalayın

Sokak trendini de farklı modellerle yeniden ön plana çıkaran 2018 modası, özellikle de kürklü bot modelleriyle hem günlük yaşam hem de iş hayatına uygun tarzları aynı tasarımda buluşturan modelleri daha fazla destekliyor. Kürklü botların ağırlık kazandığı 2018 kadın bot çeşitliliğini oluşturan modeller, dar paça pantolonlarla mükemmel şekilde uyum sağladığı kadar eteklerle de başarılı bir şekilde kombinlenebiliyor. Gri, kahverengi, siyah ve taba gibi natürel renklerle harmanlanan başarılı tasarımlarla tarzınıza; sadelik, şıklık ve zariflik katmak ise kaçınılmaz olacak.

derivesen Yazar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir